Baby fotoshoot Zoetermeer Oosterheem

Baby fotoshoot in het centrum van Oosterheem in Zoetermeer

Op zondag 18 december 2016 ben ik naar het centrum van de wijk Oosterheem in Zoetermeer gereden om een pasgeboren kindje en zijn ouders op de foto te zetten. Ik was een aantal weken daarvoor benaderd door de vader met de vraag of ik als verjaardagscadeau voor de moeder een fotoshoot bij hun thuis wilde doen. Ik was die zondagmiddag nog beschikbaar en heb toen meteen een afspraak ingepland bij dit gezin thuis. 

Daar aangekomen werd ik hartelijk ontvangen en hebben we in de woonkamer eerst even kennis gemaakt en het gehad over het soort babyfoto's wat ik zou gaan maken. Ik heb meteen bekeken in welke kamer ik de kleine man zou gaan fotograferen en daar hebben we een aantal dingen aan de kant geschoven voordat ik kon beginnen. Met een pasgeboren baby is het altijd even passen en meten voordat de baby zijn draai heeft gevonden. Vaak willen ze van tevoren nog wat eten zodat ze lekker rustig worden en als we geluk hebben valt de kleine daarna in slaap. Dat maakt een baby fotograferen een stuk makkelijker en ook aangenamer voor zowel de fotograaf als de ouders.

Mooie en natuurlijke babyfoto's bij jullie thuis

Ik ben begonnen met een aantal foto's te maken van de baby op het bed van zijn ouders. Omdat hij het niet leuk vond om op zijn zij te liggen heb ik hem eerst in de armen van zijn moeder gefotografeerd en daarna meteen een flesje laten geven. Daarna werd hij erg rustig en viel hij zachtjes in slaap. Toen kon ik nog meer foto's van hem maken op het bed en heb ik ook de ouders erbij gevraagd te komen liggen. Ik had veel tegenlicht waardoor je met een beetje overbelichting een mooi effect krijgt op de foto's. Nadat ik in de slaapkamer van de ouders klaar was heb ik nog een aantal foto's op de bank in hun woonkamer gemaakt en tot slot een aantal details uit de babykamer. De ouders zijn erg blij met het eindresultaat!

 

Bekijk hieronder meer foto's van deze baby fotoshoot. Klik op één van de drie knoppen hieronder om meer te weten te komen over mijn baby fotografie, mijn prijzen of om direct met mij in contact te komen. Groeten Koen!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Jarno&Daniëlle (donderdag, 29 december 2016 19:15)

    Dankjewel Koen, het zijn super foto's geworden!