Baby fotoshoot Den Haag

Baby fotoshoot aan huis in het centrum van Den Haag

Op zaterdag 11 februari 2017 ben ik naar het centrum van Den Haag afgereisd om een lieve kleine baby op de foto te zetten. Zijn ouders heb ik een half jaar geleden nog gefotografeerd toen zijn moeder hoog zwanger was. Hoe leuk is het om dan de baby fotoshoot te mogen verzorgen. Toen ik bij dit jonge gezin thuis aankwam werd ik hartelijk ontvangen en kon ik direct kennis maken met deze vrolijke vriend. Amano is een baby die erg veel lacht en het continu naar zijn zin heeft. Ik heb natuurlijk meerdere baby's gefotografeerd en weet dat niet elke baby even gemakkelijk is om leuk op de foto te krijgen. Gelukkig was dit bij Amano absoluut geen probleem.

Nadat we een bakje koffie hadden gedronken en genoeg hadden bijgepraat over de bevalling en alle visite die ze achter de rug hadden, kon ik foto's gaan maken. Amano hadden we in de hoek van de bank tegen een aantal kussens aangezet. De tv stond aan en dat zorgde voor de nodige afleiding. Ik heb vooral mijn telelens gebruikt zodat de ouders op korte afstand hem aan het lachen konden krijgen. Dat zorgde voor hele leuke en sfeervolle babyfoto's. 

Baby fotoshoot met natuurlijke babyfoto's

In de huiskamer heb ik niet alleen van Amano maar ook van hem met zijn ouders verschillende portretten geschoten. Nadat we daar klaar waren zijn we naar de slaapkamer van de ouders gegaan. Daar heb ik het gezin op bed gezet en met behulp van wat filmpjes op de telefoon kon Amano goed afgeleid worden van mij als fotograaf. Toen de kleine man eindelijk moe genoeg was om te slapen heb ik van hem op het bed van zijn ouders nog wat leuke foto's kunnen maken. Ook heb ik nog wat details gefotografeerd uit de babykamer. De ouders zijn erg blij met dit resultaat!

 

Bekijk een aantal van de mooiste babyfoto's van die middag hieronder. Druk op één van de drie knoppen om meer te weten te komen over mijn babyfotografie, mijn prijzen of om direct met mij in contact te komen. Groetjes Koen

Reactie schrijven

Commentaren: 0