Gezinsfotografie Natuurtuin Zoetermeer

Gezinsfoto's middenin de zomer in de natuurtuin Zoetermeer

Op zaterdag 10 juni 2017 ben ik met een heel leuk gezinnetje naar de natuurtuin in Zoetermeer gegaan voor een fotoshoot. Het was die dag prachtig weer met een zeer aangename temperatuur dus perfect voor een relaxte fotoshoot. Zowel de ouders als de kleine man hadden er zin in en dat zie je terug op de gezinsfoto's. De natuurtuin is een erg rustige en mooie omgeving om rond te lopen en ook voor kleine kinderen is het een zeer veilige omgeving waar ze lekker rond kunnen rennen. Er zijn veel mooie plekjes te vinden die ideaal zijn voor een fotoshoot.

Zo heb ik met dit gezin rond 15.00 uur afgesproken bij de bowlingbaan Westerpark en zijn we met z'n vieren het park in gewandeld. Omdat ik al vaker in de natuurtuin was geweest leek het mij een goed idee om daar te beginnen met de shoot. De natuurtuin was helemaal dicht gegroeid en volgens mij waren we op dat moment de enigen die daar rondliepen. Daardoor hadden we lekker de tijd en ruimte om gezinsfoto's te maken. Ik liet het gezin redelijk op afstand zodat ze lekker hun gang konden gaan en je hele natuurlijke en spontane foto's kreeg.  

Met je gezin op de foto op een mooie locatie in de natuur

Tijdens ons rondje door de natuurtuin kwamen we samen op verschillende ideeën om foto's te maken. De kleine man had het erg naar zijn zin en werd makkelijk afgeleid door de natuur. Hierdoor waren de ouders ook heel vrolijk en relaxed. De natuurtuin is echt een hele mooie locatie om met je gezin op de foto te gaan. Vooral in de maanden april t/m september is het een prachtige omgeving. Het resultaat van deze fotoshoot is super en de ouders hebben zelfs een mega afdruk van één van de foto's aan hun muur hangen. Helemaal top!

 

Bekijk de mooiste foto's van deze shoot hieronder. Via de drie knoppen hieronder kan je meer informatie vinden om jullie eigen gezin te laten fotograferen. Ik kom graag met jullie in contact om de mogelijkheden te bespreken. Groeten Koen!


Reactie schrijven

Commentaren: 0