Familie fotoshoot Clingendael Den Haag

Complete familie fotoshoot in park Clingendael Den Haag

Op zaterdag 08 juli 2017 ben ik naar één van de mooiste parken van Den Haag gegaan 'park Clingendael'. Ik had weer de eer om een super leuke familie te mogen fotograferen. Middenin de zomer heb je vaak kans op mooi weer en is de temperatuur goed om lekker zomers gekleed te gaan. Dat was die dag gelukkig ook zo! Ik had deze familie al een keer eerder gefotografeerd en de drie dochters vonden het een leuk idee om hun ouders te verassen met een familie fotoshoot. Zo gezegd, zo gedaan!

We hadden lekker vroeg in de ochtend rond 10.00 uur afgesproken zodat de kleine meiden nog vol energie zouden zitten voor de fotoshoot. Met jonge kinderen is het handig om op een moment af te spreken dat ze nog niet te moe zijn en toe aan hun middagdutje. Daarnaast is het vaak vroeg in de ochtend nog heerlijk rustig in zo'n groot park en heb je met de hele familie de ruimte om foto's te maken. We zijn die dag begonnen bij de grote wenteltrap waar ik een aantal groepsfoto's van het gezin en hun aanhang heb gemaakt. Daarna zijn we met z'n allen naar een groot grasveld gegaan achterin het park.

Clingendael is een mooie locatie voor een familie shoot

Bij het grote grasveld achterin park Clingendael hadden we veel ruimte om verschillende combinaties te maken van deze leuke familie. De zon scheen er en dat zorgde voor mooie kleuren en contrasten. Opa en oma hadden het erg naar hun zin en vonden het fantastisch om met hun kinderen en kleinkinderen op de foto te gaan. Ook heb ik na het maken van de groepsfoto's nog verschillende portretfoto's gemaakt. Het resultaat is een familie shoot met diverse foto's die goed in de smaak vallen.

 

Bekijk hieronder een aantal van de mooiste familiefoto's die ik die dag heb gemaakt. Ben je na het lezen van de pagina geïnteresseerd geraakt om meer te weten te komen over mijn familie fotoshoots, mijn prijzen of wil je direct met mij in contact komen, klik dan op één van de knoppen hieronder. Groeten Koen!

Reactie schrijven

Commentaren: 0