Familie fotografie Delft

Familie foto's van een verjaardagsfeestje in Delftse Hout

Op zaterdag 15 juli 2017 ben ik naar Delftse Hout afgereisd om het 1e verjaardagsfeestje van Emma te fotograferen. Het was een prachtige dag en de ouders hebben het feestje georganiseerd bij Partycentrum Knus. Daar aangekomen was er een leuk buitengedeelte waar genoeg ruimte was voor de kinderen om te spelen en voor de ouders om lekker te zitten en te relaxen. 

Ik was door de vader gevraagd of ik familie foto's kon maken tijdens de 1e verjaardag van zijn dochter. Uiteraard heb ik daar 'ja' tegen gezegd omdat dit voor mij leuke shoots en ervaringen zijn.

Die middag ben ik bij het partycentrum aangekomen en heb ik eerst kennis gemaakt met de ouders en een aantal andere mensen die al aanwezig waren. Ik werd hartelijk ontvangen en kon wanneer ik dat wilde wat te drinken bestellen. Ik zag dat er al diverse dingen waren klaargezet en kon meteen foto's maken. Ze hadden die dag verschillende activiteiten ingepland zoals ballonfiguren maken, pinata meppen en ezeltje prikje. Dat zorgde voor erg leuke foto's. Tussendoor heb ik vooral families op de foto gezet en de sfeer vastgelegd. Het was een hele ontspannen en gezellige middag.

Fotograaf inhuren voor het verjaardagsfeestje van je kind,

Een 1e verjaardag van je kind is een belangrijke gebeurtenis. Veel ouders kiezen ervoor om een feestje in te plannen en daarbij veel mensen uit te nodigen. Omdat er veel moet gebeuren tijdens zo'n verjaardagsfeestje is het relaxed als je een familiefotograaf erbij hebt die de belangrijkste momenten mooi kan vastleggen. Hierin bied ik verschillende mogelijkheden. 

 

Bekijk hieronder een aantal van de mooiste foto's die ik die middag heb gemaakt. Klik op één van de knoppen hieronder als je meer wilt weten over mijn familie fotografie, mijn prijzen of als je direct met mij in contact wilt komen. Groeten Koen!

Reactie schrijven

Commentaren: 0