Gezinsfotografie Balijbos Zoetermeer

Lieve gezinsfoto's in de zomer in het mooie Balijbos te Zoetermeer.

Op 12 augustus 2017 ben ik naar het mooie Balijbos in Zoetermeer gegaan om een lief gezin op de foto te zetten. Ik had deze drie al eerder gefotografeerd tijdens een familie fotoshoot in de herfst in het Westerpark in Zoetermeer. Ze vonden het ook leuk om als gezin op de foto te gaan. Vooral nu hun kleine meid al lekker aan de wandel is en begint te kletsen is het een mooie tijd om dat vast te leggen op de camera.

Het Balijbos is zeker in de zomer 1 van mijn favoriete parken in Zoetermeer om gezinsfoto's te maken. De kleuren zijn fantastisch, je hebt er lekker de ruimte en het is een hele ontspannen omgeving om te wandelen en voor kinderen om te spelen. Ik kom er met mijn eigen gezin ook regelmatig.

Op deze dag was het prachtig weer en niet te warm. De zon scheen en kwam mooi tussen de bladeren door. Meestal kies ik er voor om zowel middenin de zon als in de schaduw foto's te maken. Dat geeft een leuk effect op de foto's en is voor zowel de ouders als het kind prettig.In de zomer kan het nog wel eens goed heet worden en dan is het verstandig om regelmatig uit de zon te gaan. Gelukkig heb ik genoeg licht, ook als je in de schaduw staat.

Met het gezin op de foto in een mooi park bij jullie in de buurt

Wat fijn is aan foto's maken in een park is dat je genoeg kan bewegen en vooral met kleine kinderen is dat ideaal. Jonge kids zijn nogal snel afgeleid dus kies ik er voor om tijdens de fotoshoot van het gezin veel rond te lopen en op verschillende plekken foto's te maken. Afwisseling is sowieso leuk in een fotoshoot en als het ook nog eens mooi weer is, is dat helemaal top. Je ziet ook op de foto's dat het ontspannen is en dat het voor een klein kindje prima te doen is. 

 

Ik wordt als gezinsfotograaf veel ingehuurd het gehele jaar. Vooral in de lente, zomer en herfst ben ik veel buiten te vinden in parken en aan het strand. Ik probeer altijd in de ochtend of aan het eind van de middag de fotoshoot in te plannen omdat het qua temperatuur dan aangenaam is en de zon niet te hoog staat. Ik fotograaf bijna altijd met natuurlijk licht zodat de mooie kleuren en sfeer behouden blijven.

 

Bekijk hieronder een aantal foto's die ik die middag gemaakt heb. Ben je na het bekijken van deze pagina geïnteresseerd om meer te weten te komen over mijn gezinsfotografie, mijn prijzen of wil je direct met mij in contact komen, klik dan op één van de drie buttons hieronder. Groeten Koen!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0