Fotoshoot gezin met baby tweeling

Zomerse gezinsfoto's met baby tweeling in het Westerpark Zoetermeer

Op zondag 27 augustus 2017 heb ik een prachtig gezin gefotografeerd in het mooie Westerpark te Zoetermeer. Mijn buurvrouw wilde haar zusje een fotoshoot cadeau geven en heeft dat via mij geregeld. Het leuke aan dit gezin, is dat ze een tweeling hebben en ik nog niet eerder een tweeling op de foto heb gezet. 

Die dag was het echt zomers weer en hebben we in de middag afgesproken in het Westerpark. Eind van de middag staat de zon al wat lager en hebben de kinderen hun middagslaapje gedaan. Zo hadden we lekker de tijd om op verschillende plekken in het park foto's te maken. 

Hoewel de tweeling qua uiterlijk erg op elkaar lijken kon ik ook tijdens het maken van de foto's al merken dat ze in hun karakter verschillen van elkaar. Echt leuk om te zien!

De ouders zijn nog jong en al een lange tijd samen. Echte liefde als je het mij vraagt. Ook de tweeling hadden het tijdens het maken van de foto's erg naar hun zin en dat zie je terug in het resultaat. Het park lag er die dag mooi bij en veel velden stonden  volledig in bloei. Hierdoor krijg je ook mooie kleuren op de foto's. De ouders hadden het ook naar hun zin omdat de twee kids relaxed waren en er een ontspannen sfeer in het park was. Kortom, een topdag voor een mooie gezinsfotoshoot!

 

Gezinsfoto's met een tweeling en een vleugje romantiek

Omdat ik gespecialiseerd ben in het maken van gezinsfoto's kon in deze dag weer een opdracht doen. Het liefst doe ik dit buiten met alleen het gezin en vooral veel ruimte om te bewegen. Het park is mijn favoriete plek omdat je er het hele jaar door foto's kunt maken zonder dat het gaat vervelen. Elke fotoshoot is uniek en elk seizoen heeft zijn eigen kleuren en sfeer. 

 

Gezinsfoto's met een baby tweeling was voor mij ook voor het eerst en toch best een uitdaging. Het is altijd spannend hoe kinderen het gaan doen tijdens een fotoshoot en vooral als het babytjes zijn. Je moet tijdens het maken van de foto's de kinderen veel afleiden en aandacht geven om er voor te zorgen dat ze leuk op de foto's komen te staan. Dit maakt de foto's uiteindelijk ook spontaan en ontspannen. Gelukkig is dat goed gelukt met deze fotoshoot. Zelfs een vleugje romantiek kwam erbij kijken. Erg leuk en uniek!!

 

Bekijk hieronder een aantal foto's die ik die middag gemaakt heb. Ben je na het bekijken van deze pagina geïnteresseerd om meer te weten te komen over mijn gezinsfotografie, mijn prijzen of wil je direct met mij in contact komen, klik dan op één van de drie buttons hieronder. Groeten Koen!

Reactie schrijven

Commentaren: 0