Gezinsfoto's Westerpark met zwangere moeder

Fotoshoot van het gezin in het Westerpark begin september 2017

Op zondag 10 september ben ik in het begin van de middag naar het Westerpark gefietst om dit mooie gezin te fotograferen. Ze vonden het zelf een leuke tijd omdat de moeder hoogzwanger was en ze nog voor de geboorte van hun tweede kindje op de foto konden. Hun eerste kind was tussen de twee en drie jaar oud en wilde graag zijn knuffels meenemen naar de fotoshoot. Hierdoor voelde hij zich meer op zijn gemak en met een zwangere moeder geeft dat veel meer rust tijdens een fotoshoot. 

Allereerst zijn we naar de Natuurtuin gegaan die helemaal dichtgegroeid was. Omdat ze wit met blauwe kleding hadden aangetrokken, stak dit goed af tegen de groene bebossing van de Natuurtuin. Deze tuin is een speciaal plekje in Zoetermeer waar niet alle bewoners van de stad weet van hebben. Het was die middag ook erg rustig in het park en zo hadden we de ruimte en tijd om alle foto's ongestoord te kunnen maken. 

Het hele gezin had het erg naar hun zin en ze zaten alle drie vol energie, wat je weer terug kunt zien op de gezinsfoto's die ik gemaakt heb. We hebben lekker gewandeld en tussendoor ook veel uitgerust. 

Gezinsfotografie in de natuurtuin westerpark met een hoogzwangere mama

Speciaal omdat de moeder hoogzwanger was hebben we het rustig aan gedaan. De vader kon zich tussendoor vooral bemoeien met hun oudste zoon zodat de moeder ook ontspannen was. Een zwangerschap verloopt voor iedere moeder anders. Wanneer een vrouw hoogzwanger is kan veel wandelen en bewegen zwaar zijn. Daar houd ik als fotograaf natuurlijk rekening mee. Ik fotografeer niet met een tijdslimiet en zorg voor veel ontspannen momenten.

 

De Natuurtuin in het Westerpark is hier een zeer geschikte locatie voor. De tuin is in september niet alleen helemaal dichtgegroeid waardoor je veel privacy hebt, ook is het er meestal op zondag rustig. Hierdoor heb je een buitenlocatie aan de rand van Zoetermeer waar je echt je gang kunt gaan. Een ontspannen sfeer zorgt voor ontspannen en spontane foto's. Dat is het resultaat wat ik altijd voor ogen heb!

 

Bekijk hieronder een aantal foto's die ik die middag gemaakt heb. Ben je na het bekijken van deze pagina geïnteresseerd om meer te weten te komen over mijn gezinsfotografie, mijn prijzen of wil je direct met mij in contact komen, klik dan op één van de drie buttons hieronder. Groeten Koen!

Reactie schrijven

Commentaren: 0