Familie fotoshoot Haagse bos

Familie foto's gemaakt in het Haagse bos in de herfst van 2017

Op zaterdag 28 oktober 2017 ben ik naar het grote en mooie Haagse bos afgereisd om een super gezellige familie te fotograferen. Ik was een aantal weken daarvoor benaderd door Mary die haar schoonouders een familie fotoshoot cadeau wilde geven. Ik had aangegeven dat ik in de herfst vaker naar het Haagse bos ben gegaan om van mijn eigen gezin en van andere families foto's te maken. De kleuren zijn dan heel mooi en vooral eind oktober als het zonnetje schijnt.

Deze zaterdag was het ook echt een laatste warme en zonnige dag van 2017. Mary en ik hadden de week daarvoor de weerberichten goed in de gaten gehouden. Dit zou de laatste kans worden van dat jaar om buiten mooie foto's te maken met herfstkleuren. 

We hadden in het begin van de middag afgesproken aan de rand van het Haagse bos, waar de Laan van Nieuw Oost Indie de twee stukken van het bos opsplitst. Zo zijn we naar het tweede gedeelte van het bos gegaan omdat ik daar een aantal mooie plekken weet te vinden. 

familiefotografie in de herfst met veel plezier en humor

Ik kon meteen merken dat de drie broers aan elkaar gewaagd waren en dat ze veel humor hadden. Ze hadden echt veel energie en deden vrolijk mee. Hierdoor hadden hun ouders, hun partners en de kindjes het ook naar hun zin. Ik moest zelf ook veel lachen om hun positieve energie en gekke gedrag af en toe. Dat maakte deze familie fotoshoot heel leuk en uniek om te doen. Geen statische foto's maat heel spontaan en energiek. Daar hou ik van!

 

We hebben op verschillende plekken familiefoto's gemaakt en ik heb gekozen om naast groepsfoto's ook portretfoto's te maken. Zo hebben ze een mooi eindresultaat gekregen waar ze de rest van hun leven plezier van hebben. Kortom, een zeer geslaagde familie fotoshoot!

 

Bekijk hieronder een aantal van de mooiste foto's die ik die middag heb gemaakt. Klik op één van de knoppen hieronder als je meer wilt weten over mijn familie fotografie, mijn prijzen of als je direct met mij in contact wilt komen. Groeten Koen!

Reactie schrijven

Commentaren: 0