New born fotoshoot Alphen aan den Rijn

Baby fotoshoot in Alphen aan den Rijn eind november 2017

Op 30 november 2017 ben ik naar Alphen aan den Rijn afgereisd om een pasgeboren baby en zijn ouders te fotograferen. Omdat het buiten al een stuk kouder was geworden was het fijn dat we alle foto's binnen konden maken. Die dag was het mooi weer buiten en kwam er genoeg licht het huis binnen. 

We hebben er voor gekozen om de foto's vooral in de woonkamer te maken omdat het licht daar het mooist is. De baby boy was lekker uitgeslapen en vrolijk. Dat zorgde voor hele vrolijke plaatjes. Precies waar ik van hou!

De ouders had ik al eerder gefotografeerd op hun bruiloft. Toen de moeder zwanger werd hebben ze mij na de geboorte uitgenodigd om een new born fotoshoot te doen. Deze type fotoshoots doe ik het meest in de herfst/winter omdat het altijd bij de ouders binnen kan. 

De kat wilde tijdens de baby fotoshoot ook meedoen en dat vond ik helemaal niet erg. Ik heb gekozen om naast een aantal portretten van de baby ook wat foto's met de ouders samen en apart te maken. Ook heb ik wat detailfoto's gemaakt zodat de baby fotoshoot compleet is.

New born fotografie in een mooie wijk in Alphen aan den rijn

Dit was mijn eerste new born fotoshoot in Alphen aan den Rijn. Erg leuk om te mogen doen! Vooral het idee dat je de ouders een herinnering meegeeft die ze jaren lang kunnen koesteren. New born fotografie is één van mijn specialiteiten en ik heb inmiddels meer dan 50 new born fotoshoots gedaan in Zuid-Holland. Iedere pasgeboren baby is anders en dat maakt dit werk niet alleen heel dankbaar maar ook uitdagend. Ik neem altijd de tijd om de foto's te maken zodat het voor de ouders relaxed blijft en er een mooi resultaat komt.

 

Bekijk hieronder een aantal foto's die ik die middag gemaakt heb. Ben je na het bekijken van deze pagina geïnteresseerd om meer te weten te komen over mijn babyfotografie, mijn prijzen of wil je direct met mij in contact komen, klik dan op één van de drie buttons hieronder. Wie weet kom ik binnenkort jullie kleine wondertje vastleggen. Groeten Koen! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0