Baby fotoshoot Waldeck Den Haag

Baby fotografie wijk Waldeck in Den Haag aan het begin van de lente.

Op zaterdag 28 maart 2020 ben ik naar Den Haag afgereisd om een super schattige baby en haar oudere zus te fotograferen. De moeder ken ik al vanaf de kleuterklas en via social media had ze werk van mij voorbij zien komen. Zo vroeg ze mij of ik haar twee dochters op de foto wilde zetten.

De tweede dochter Amy was op het moment van fotograferen nog net een baby. Ik kon al merken dat ze lekker eigenwijs is. Ook haar oudere zus Charlie mocht op de foto en dat maakte de shoot extra leuk en uitdagend voor mij.

Die dag was het zonnig en ben ik in de ochtend bij hun huis aangekomen. De kids waren al een tijdje wakker en vol energie. Daar hou ik van tijdens een fotoshoot. Gelukkig is Amy al een wat oudere baby waardoor ze tijdens de fotoshoot niet continu opgepakt hoefde te worden. 

Nadat ik een bakje koffie op had ben ik aan de slag gegaan. In de woonkamer had ik genoeg licht en ruimte om de twee zussen samen te fotograferen. Lekker gek doen op de bank en daarna spelen op de vloer. Ik laat jonge kinderen altijd hun gang gaan zodat je spontane en vrolijke foto's krijgt.

Baby fotograaf aan huis die natuurlijke foto's maakt

Ik ben een fotograaf die zoveel mogelijk met het aanwezige licht fotografeert. Daarbij maak ik gebruik van meerdere camera's en lenzen zodat ik tot de mooiste en natuurlijkste foto's kom. Het is voor ouders super fijn om met jonge kinderen en/of baby's niet het huis uit te hoeven gaan. Zo krijg je een ontspannen fotoshoot en merk je dat de kinderen het erg naar hun zin hebben omdat ze zich veilig en vertrouwd voelen. 

 

Ik probeer op verschillende plekken in het huis foto's te maken en neem vooral de tijd voor een baby fotoshoot. Alle kinderen zijn anders en hoe jonger ze zijn hoe minder voorspelbaar ze zijn. Daarom vind ik het belangrijk dat ik de tijd neem totdat ik alle foto's heb die ik wil krijgen. Met altijd een mooi resultaat!

 

Bekijk hieronder een aantal foto's die ik die ochtend gemaakt heb. Ben je na het bekijken van deze pagina geïnteresseerd om meer te weten te komen over mijn babyfotografie, mijn prijzen of wil je direct met mij in contact komen, klik dan op één van de drie buttons hieronder. Wie weet kom ik binnenkort jullie kleine wondertje vastleggen. Groeten Koen!  

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Patrica de vink (zondag, 26 april 2020 11:53)

    Wat een mooie fotoshot zo natruurlijk foto��