Baby fotografie Zoetermeer Oosterheem

Babyfotografie aan huis in de wijk Oosterheem in Zoetermeer

Op zondag 16 juli 2017 ben ik bij een mooi gezin in Zoetermeer langsgegaan. Ik was door de moeder gevraagd of ik die maand nog beschikbaar was om haar pasgeboren zoontje Devon op de foto te zetten. Op die zondag had ik nog een gaatje vrij dus hebben we meteen de afspraak ingepland. Daar aangekomen heb ik meteen kennis gemaakt met de ouders en één van de oma's. Nadat ik wat te drinken had gekregen en had uitgelegd wat ik wilde gaan doen zijn we in de slaapkamer van de ouders gestart. Ik moest werken met een hoop tegenlicht maar daarmee krijg je juist een mooie gloed achter de baby. De ouders vonden het leuk om de kleine vent in een aantal verschillende outfits op de foto te hebben. Tijdens de shoot hebben zowel de ouders als de oma mij continu geholpen zodat ik makkelijk en soepel te werk kon gaan. Kleine Devon vond het erg gezellig en moest vaak lachen. Dat zorgde voor hele vrolijke en warme babyfoto's.

Op een gegeven moment kreeg de kleine man een beetje honger dus heb ik de ouders aangegeven dat ze hem tussendoor gewoon een flesje konden geven. Daarna konden we beneden in de woonkamer aan de slag. 

Een babyfotograaf aan huis inhuren

Nadat we in de slaapkamer genoeg babyfoto's hadden gemaakt zijn we met z'n allen naar beneden gegaan om de ouders samen met hun zoontje op de bank te fotograferen. Ook heb ik daarna nog een aantal details van de kleine man gefotografeerd zoals knuffels en een flinke schoenencollectie. Een geslaagde middag met een mooi eindresultaat waar zowel de ouders als de kleine man hopelijk nog lang van mogen genieten.

 

Als babyfotograaf wordt ik ingehuurd aan huis zodat je als kersverse ouders lekker op je gemak je ding kunt doen en je alle benodigde spullen bij de hand hebt. Zo kan je heel relaxed op de bank gefotografeerd worden en voelt je pasgeboren baby zich ook comfortabel. Dat zorgt weer voor mooie ongedwongen plaatjes met veel emotie. Bekijk hieronder een aantal foto's die ik die middag gemaakt heb. Ben je na het bekijken van deze pagina geïnteresseerd om meer te weten te komen over mijn babyfotografie, mijn prijzen of wil je direct met mij in contact komen, klik dan op één van de drie buttons hieronder. Wie weet kom ik binnenkort jullie kleine wondertje vastleggen. Groeten Koen!

Reactie schrijven

Commentaren: 0