Familie fotoshoot Bennebroek

Complete familie fotoshoot aan huis in Bennebroek Noord-Holland

Op vrijdag 5 mei in de middag ben ik naar het mooie Noord-Hollandse plaatsje Bennebroek afgereisd om een super leuke familie op de foto te zetten. Ik was door de moeder Jojanneke benaderd via mijn website en had op deze dag met haar een afspraak ingepland. Jojanneke kwam bij mij terecht doordat ze via een oude bekende uit Den Haag over mijn fotowerk had gehoord. Het leek haar zelf ook wel leuk om mij eens in te huren en zo gezegd, zo gedaan!

We zouden die dag eigenlijk naar buiten gaan, maar het was redelijk bewolkt dus hebben we op korte termijn besloten de foto's binnen te maken. Bij hun huis aangekomen werd ik warm onthaald met een lekker kopje koffie en een kennismaking met de rest van de familie. Het was meteen gezellig en de sfeer was heel ontspannen. De broer en schoonzus van Jojanneke waren speciaal over komen vliegen uit het Caribisch gebied om met de familie in Nederland te zijn. Voor mij is dit natuurlijk een grote eer om zulke waardevolle familiemomenten vast te mogen leggen. Ook opa en oma waren aanwezig en de meeste aandacht ging natuurlijk uit naar hun kleinkinderen. Dit zorgde vanaf het begin al voor hele mooie familiefoto's.

Familiefoto's op een ontspannen manier vastgelegd

De eerste foto's heb ik in de tuin van het gezin gemaakt. Gelukkig regende het niet en kon we op verschillende plekken in de tuin wat mooie familieplaatjes schieten. Ik kon zien dat iedereen het naar zijn/haar zin had en dat is voor mij als fotograaf altijd een goed teken. Nadat we in de tuin klaar waren zijn we lekker naar binnen gegaan om even wat te drinken en natuurlijk de bevrijdingsdag te vieren met een glaasje bubbels. Daarna hebben we op de bank bij het raam nog diverse groepsfoto's en portretten gemaakt. In de serie hieronder kan je een aantal van deze foto's bekijken. Ben je geïnteresseerd om meer te weten te komen over mijn familiefotografie, prijzen of wil je direct met mij in contact komen, klik dan op één van de drie knoppen hieronder. Groeten Koen!

Reactie schrijven

Commentaren: 0