Gezinsfoto's park Clingendael Den Haag

Gezinsfotografie in het mooie park Clingendael in Den Haag

Op woensdagmiddag 17 mei 2017 ben ik naar Den Haag afgereisd om foto's te maken van een fantastisch leuk gezin uit Scheveningen. Ik was via mijn website benaderd door de vader 'Roel' met de vraag of ik op die datum een leuke gezinsfotoshoot kon doen. Ik was die middag gelukkig beschikbaar en heb meteen met hem de afspraak ingepland.

Daar aangekomen was het die middag erg lekker weer en scheen de zon continu. Omdat het gezin een kleine 15 minuten vertraging had opgelopen in het verkeer heb ik mezelf getrakteerd op een lekker ijsje bij de ingang van park Clingendael. Daar werd ik 10 minuten later warm onthaald door dit leuke gezin. De drie prachtige dochters hadden er meteen zin in en ook de ouders waren razend enthousiast om familiefoto's te gaan maken. Nadat alles en iedereen uit de auto was zijn we rustig het park in gewandeld om ze eerst een even echt kennis met elkaar te maken. Ik merkte al bij het eerste gesprek dat dit een heel warm en liefdevol gezin is en wist dat het met de gezinsfoto's wel goed zou komen. We zijn die middag begonnen op een mooi grasveld met het maken van de eerste foto's. 

Met het hele gezin op de foto in een mooi park in Den Haag

Nadat we de eerste groepsfoto's hadden gemaakt zijn we naar een wat groter veld gelopen en hebben we daar verschillende setjes gemaakt. Ik kon zien dat de kinderen echt in het middelpunt van de belangstelling stonden. Daarna wilde ik een andere setting proberen en zijn we wat meer richting het bos gewandeld voor mooie groepsfoto's en portretfoto's tussen de bomen van park Clingendael. Om daarna even te ontspannen zijn we naar de grote speeltuin middenin het park gewandeld en daar gingen de twee oudste meiden en hun ouders schommelen. Dat gaf hele leuke en sfeervolle familieplaatjes. Tot slot heb ik nog een paar groepsfoto's op een mooi grasveld gemaakt en hebben we na 1,5 uur de fotoshoot tot een goed einde weten te brengen. De ouders zijn er blij met het resultaat!

 

Bekijk meer gezinsfoto's van deze shoot hieronder. Ben je geïnteresseerd om meer te weten te komen over mijn gezinsfotografie, mijn prijzen of wil je direct met mij in contact komen, druk dan op één van de drie knoppen hieronder. Groeten Koen!

Reactie schrijven

Commentaren: 0