Newborn fotoshoot Ter Aar

Bijzondere newborn fotoshoot in een klein dorpje 'Ter Aar' 

Op zondag 02 juli 2017 ben ik naar Ter Aar in Zuid Holland afgereisd om kleine baby Oliver te ontmoeten en te mogen fotograferen. Zijn vader ken ik al enige tijd vanuit mijn kantoorwerkzaamheden in Zoetermeer. Toen ik hoorde dat er weer een kleine babyboy was geboren heb ik samen met hem een afspraak ingepland voor deze newborn fotoshoot bij hun thuis.

Bij de familie thuis aangekomen werd ik warm onthaald met een kopje thee en heb ik samen met de vader in de woonkamer zitten praten. De moeder was baby Oliver boven nog aan het voeden en na 20 minuten kwamen ze samen naar beneden om met mij kennis te maken. Gelukkig had de kleine net gegeten en was hij erg vrolijk. Zo kon ik zo'n 10 minuten later, nadat ik de ouders had toegelicht hoe ik te werk ga, naar boven gaan om in de slaapkamer van de ouders de eerste babyfoto's te maken. 

Nadat we Oliver op bed hadden gelegd ben ik meteen vanuit verschillende invalshoeken foto's gaan maken. Ik kon zo werken met het licht mee of tegen het licht in waardoor je verschillende composities en belichtingen krijgt.

Een newborn fotoshoot aan huis op een rustige zondag

Nadat ik in de slaapkamer klaar was ben ik met de ouders naar de woonkamer gegaan om de drie samen op de bank inclusief één van hun mooie katten te fotograferen. Zo kon de kleine man heel relaxed op schoot liggen en konden de ouders zich bezig houden met hem terwijl ik verschillende foto's maakte. Tot slot ben ik weer naar boven gegaan om de slaapkamer van de baby te fotograferen. Na ongeveer 1,5 - 2 uur was ik klaar en heb ik afscheid genomen om weer terug te gaan naar Zoetermeer. De ouders zijn ontzettend blij met het eindresultaat!

 

Bekijk hieronder een kleine selectie van deze newborn fotoshoot. Wil je meer weten over mijn babyfotografie, mijn prijzen of wil je direct met mij in contact komen, klik dan op één van de drie knoppen hieronder. Groeten Koen!!

Reactie schrijven

Commentaren: 0